Wypiek Pieczywa

Miasto:
Sosnowiec
Prowadz─ůcy:
Adrian Feliks
Data:
12.04.2017
Czas trwania:
17:00 - 21:00
Dost─Öpno┼Ť─ç:
wolne miejsca: 9

WYPIEK PIECZYWA !!!

Zapraszamy Was serdecznie na warsztaty z pieczenia chleba ­čÖé

Wypieczenie domowego chleba nie jest trudne. Mo┼╝e natomiast by─ç przyjemne oraz niezwykle smaczne.
Kt├│┼╝ z nas nie lubi zapachu ┼Ťwie┼╝ego pieczywa? Kt├│┼╝ nie zachwyca┼é si─Ö jego smakiem? A co dopiero, gdy ten urzekaj─ůcy smak po┼é─ůczony jest ze zdrowiem jakie on nam daje!

By─ç co rano budzony zapachem ┼Ťwie┼╝ego chleba – bezcenne !
Chleb jest podstaw─ů w diecie i dlatego wp┼éywa na nasze zdrowie. Zdrowy chleb trudno dzi┼Ť wsz─Ödzie kupi─ç, dlatego warto nauczy─ç si─Ö piec go w domu.

Wsp├│lnie przygotujemy:ÔÇĘ

  • bu┼éki ma┼Ťlane
  • chleb ziemniaczany
  • cha┼éka
  • bu┼éki toska┼äskie

Warsztaty poprowadzi Adrian Feliks:
ADRIAN FELIKSADRIAN FELIKS – szef kuchni z kilkunastoletnim do┼Ťwiadczeniem. W┼éa┼Ťciciel firmy SPOON organizuj─ůcej warsztaty kulinarne na terenie ┼Ül─ůska. Swoj─ů wiedz─Ö zdobywa┼é w Belgii, gdzie pracowa┼é mi─Ödzy innymi pod okiem jednego z najlepszych szef├│w kuchni, Carlo Didden. Uczestnik wielu konkurs├│w kulinarnych oraz juror konkurs├│w gastronomicznych. Wsp├│┼épracuje w wieloma restauracjami w zakresie doradztwa kulinarnego obejmuj─ůcego m.in. kompleksowe przygotowanie lokalu do otwarcia, przygotowanie karty menu oraz organizuj─ůc i przygotowuj─ůc kolacje degustacyjne. Bra┼é udzia┼é w II edycji programu Top Chef, w kt├│rym zosta┼é wyr├│┼╝niony sta┼╝em w Atelier Amaro przez pierwszego w Polsce zdobywc─Ö presti┼╝owej gwiazdki Michelin – Wojciecha Modesta Amaro. Swoimi daniami zachwyci┼é r├│wnie┼╝ Ew─Ö Wachowicz, kt├│ra zaprosi┼éa go do swojego programu „Ewa Gotuje”.

Chef Adrian Feliks to wysokiej klasy specjalista, uwielbia gotowa─ç i poszukiwa─ç nowych po┼é─ůcze┼ä smakowych, entuzjasta kuchni regionalnych, niestrudzony poszukiwacz unikalnych, regionalnych produkt├│w. Zdeklarowany zwolennik zdrowego, ┼Ťwiadomego ┼╝ywienia. Swoj─ů pasj─ů do gotowania zara┼╝a wszystkich uczestnik├│w warsztat├│w, czym przyci─ůga coraz liczniejsz─ů grup─Ö os├│b zainteresowanych┬á warsztatami, pokazami i spotkaniami kulinarnymi. ┬á Jest przy tym weso┼éy i bardzo komunikatywny.


Wszystkie przygotowane potrawy b─Ödzie mo┼╝na skosztowa─ç na miejscu jak r├│wnie┼╝ podzieli─ç si─Ö w gronie rodziny b─ůd┼║ znajomych zabieraj─ůc je do domu w specjalnie przygotowanych opakowaniach.

Na zakończenie, po wspólnej degustacji, każdy z uczestników warsztatów, otrzyma certyfikat.
Podstaw─ů otrzymania certyfikatu jest poprawne wpisanie imienia i nazwiska uczestnika warsztat├│w podczas rezerwacji miejsca na warsztatach.

Uwaga:
Je┼╝eli na warsztaty nie zg┼éosi si─Ö minimalna liczba uczestnik├│w (6), warsztaty odb─Öd─ů si─Ö w innym terminie.


Chcesz wiedzie─ç wi─Öcej o naszych warsztatach – kliknij tutaj

lub skontaktuj si─Ö z nami
tel. +48 791 234 468
mail: rezerwacje@spoonkursy.pl

Rezerwacje

Rezerwacje na to wydarzenie s─ů ju┼╝ niedost─Öpne.

Wysłanie zgłoszenia oznacza akceptację regulaminu. regulamin

Mapa

Wczytuj─Ö map─Ö...