RAMEN

Miasto:
Sosnowiec
Prowadz─ůcy:
Mariusz Moskała
Data:
30.11.2020
Czas trwania:
17:00 - 21:00
Dost─Öpno┼Ť─ç:
bilety dost─Öpne

RAMEN

Zapraszamy na warsztaty kuchni azjatyckiej ­čąó­čŹÜ ­čąó tym razem ­čĹë Ramen ­čŹť

Poznacie podstawowe rodzaje oraz techniki gotowania ­čŹ▓ tak wy┼Ťmienitej zupy, pe┼énej orientalnych smak├│w i przypraw­čžé

Dowiecie si─Ö r├│wnie┼╝ ┬ájakie dodatki wykorzystuje si─Ö do serwowania ramenu (makaron , jajko­čąÜ, nori, mi─Öso ­čŹŚ itp.).

Nauczycie si─Ö samodzielnie od podstaw przygotowywa─ç 3 rodzaje ramenu ­čŹť

­čąó Wsp├│lnie wykonamy ┬á­čąó

­čŹť┬á Kremowy drobiowy ramen
­čŹť┬á Shoyu ramen ­čĹë wieprzowy wywar z basa z sosu sojowege
­čŹť┬áVege miso ramen ­čĹë vega┼äski wywar baza pasta miso
­čŹť┬áMarynowanie jajka Ajitsuke Tamago
­čŹť Robienie makaronu ramen

Wszystkie przygotowane potrawy┬áb─Ödzie mo┼╝na skosztowa─ç na miejscu lub podzieli─ç si─Ö w gronie rodziny b─ůd┼║ znajomych zabieraj─ůc je do domu w specjalnie przygotowanych opakowaniach.

Kurs praktyczny┬á(gotowanie) trwa od 3 do 4 godzin w zale┼╝no┼Ťci od tematyki. Po tym czasie zasiadamy┬ádo sto┼éu i w mi┼éej atmosferze zjadamy to co uda nam si─Ö przygotowa─ç.

Wszystkie nasze kursy┬áprowadzone s─ů w pe┼éni wyposa┼╝onych i do tego przystosowanych salach. W pobli┼╝u znajduje si─Ö bezp┼éatny parking.

Na ka┼╝dego uczestnika kursu czekaj─ů:

– w pe┼éni wyposa┼╝one stanowiska do gotowania wraz z niezb─Ödnymi produktami

– fartuszki na czas jego trwania;

– specjalne opakowania w kt├│rych mo┼╝ecie zabra─ç do domu to co uda nam si─Ö przygotowa─ç

– przepisy wszystkich przygotowywanych da┼ä

Kurs odbędzie się przy zgłoszeniu minimum 10 osób.

Warsztaty poprowadzi Mariusz Moskała:

MARIUSZ MOSKA┼üA – do┼Ťwiadczony sushi Chef, pasjonat kuchni i kultury azjatyckiej, Chef baru w krakowskiej restauracji Nago Sushi & Sake. Absolwent szko┼éy gastronomicznej z kilkunastoletnim do┼Ťwiadczeniem.
Jest posiadaczem jedynego na ┼Ťwiecie oficjalne przyznawanego certyfikatu International Sushi Skills Proficiency wydanego przez World Sushi Skills Institute AJSA z Japonii.


Wszystkie przygotowane potrawy b─Ödzie mo┼╝na skosztowa─ç na miejscu jak r├│wnie┼╝ podzieli─ç si─Ö w gronie rodziny b─ůd┼║ znajomych zabieraj─ůc je do domu w specjalnie przygotowanych opakowaniach.

Na zakończenie, po wspólnej degustacji, każdy z uczestników warsztatów, otrzyma certyfikat.
Podstaw─ů otrzymania certyfikatu jest poprawne wpisanie imienia i nazwiska uczestnika warsztat├│w podczas rezerwacji miejsca na warsztatach.

Uwaga:
Je┼╝eli na warsztaty nie zg┼éosi si─Ö minimalna liczba uczestnik├│w (6), warsztaty odb─Öd─ů si─Ö w innym terminie.



Cena warsztatów: 225 zł 

Kup bilet online – tutaj

UWAGA:┬áW przypadku ch─Öci realizacji Vouchera w celu rezerwacji i op┼éacenia miejsca na warsztatach, prosimy o wys┼éanie do nas wiadomo┼Ťci e-mail na adres kontakt@spoonkursy.pl W wiadomo┼Ťci prosimy o podanie tematu warsztat├│w oraz numeru umieszczonego na otrzymanym voucherze. W mailu zwrotnym poinformujemy o statusie dokonanej rezerwacji.┬á



Chcesz wiedzie─ç wi─Öcej o naszych┬áWarsztatach –┬áKLIKNIJ TUTAJ

Chcesz wiedzie─ç wi─Öcej o naszej Akademii Kulinarnej –┬áKLIKNIJ TUTAJ

Chcesz wiedzie─ç wi─Öcej o naszej Akademii S┼éodko┼Ťci –┬áKLIKNIJ TUTAJ

lub skontaktuj si─Ö z nami
tel. +48 791 234 468
mail: rezerwacje@spoonkursy.pl

Mapa

Wczytuj─Ö map─Ö...