KIDS – MOJA WŁASNA PIZZA
Kolejne warsztaty dla naszych milusińskich oraz ich rodziców 🙂
Tym razem zaprosimy Was do stworzenia własnej pizzy!
Dzieci będą miały możliwość samodzielnego wybrania ulubionych składników. Każdy z naszych małych uczestników dostanie ciasto oraz niezbędne produkty i pod czujnym okiem rodziców oraz Chefa Adriana będzie przygotowywać, a następnie wypiekać swoją własną pizzę.
Nic tak nie smakuje jak własnoręcznie zrobiona pizza!
Podczas warsztatów KIDS na jednym stanowisku pracuje rodzic waz z dzieckiem.
Warsztaty poprowadzi Adrian Feliks:
ADRIAN FELIKS – szef kuchni z kilkunastoletnim doświadczeniem. Właściciel firmy SPOON organizującej warsztaty kulinarne na terenie Śląska. Swoją wiedzę zdobywał w Belgii, gdzie pracował między innymi pod okiem jednego z najlepszych szefów kuchni, Carlo Didden. Uczestnik wielu konkursów kulinarnych oraz juror konkursów gastronomicznych. Współpracuje w wieloma restauracjami w zakresie doradztwa kulinarnego obejmującego m.in. kompleksowe przygotowanie lokalu do otwarcia, przygotowanie karty menu oraz organizując i przygotowując kolacje degustacyjne. Brał udział w II edycji programu Top Chef, w którym został wyróżniony stażem w Atelier Amaro przez pierwszego w Polsce zdobywcę prestiżowej gwiazdki Michelin – Wojciecha Modesta Amaro. Swoimi daniami zachwycił również Ewę Wachowicz, która zaprosiła go do swojego programu „Ewa Gotuje”.
Chef Adrian Feliks to wysokiej klasy specjalista, uwielbia gotować i poszukiwać nowych połączeń smakowych, entuzjasta kuchni regionalnych, niestrudzony poszukiwacz unikalnych, regionalnych produktów. Zdeklarowany zwolennik zdrowego, świadomego żywienia. Swoją pasją do gotowania zaraża wszystkich uczestników warsztatów, czym przyciąga coraz liczniejszą grupę osób zainteresowanych warsztatami, pokazami i spotkaniami kulinarnymi. Jest przy tym wesoły i bardzo komunikatywny.
Wszystkie przygotowane potrawy będzie można skosztować na miejscu jak również podzielić się w gronie rodziny bądź znajomych zabierając je do domu w specjalnie przygotowanych opakowaniach.
Na zakończenie, po wspólnej degustacji, każdy z najmłodszych uczestników warsztatów, otrzyma certyfikat.
Podstawą otrzymania certyfikatu jest poprawne wpisanie imienia i nazwiska uczestnika warsztatów podczas rezerwacji miejsca na warsztatach.
Uwaga:
Jeżeli na warsztaty nie zgłosi się minimalna liczba uczestników (6), warsztaty odbędą się w innym terminie.
Chcesz wiedzieć więcej o naszych warsztatach – kliknij tutaj
lub skontaktuj się z nami
tel. +48 791 234 468
mail: rezerwacje@spoonkursy.pl
Rezerwacje
Rezerwacje na to wydarzenie są już niedostępne.