Oferta dla nowych oraz już działających restauracji
Świadczymy profesjonalną usługę konsultingową z zakresu gastronomii. Dzięki doświadczeniu oraz pełnym zaangażowaniu w proces
kompleksowego przygotowania lokalu do otwarcia, nasza pomoc okaże się trwałą podstawą do osiągnięcia sukcesów w branży gastronomicznej.
Nasze działania mogą polegać m.in na:
- audycie wewnętrznym na kuchni i propozycjach zmian
- projektowanie kuchni oraz sali
- pomocy w doborze pracowników i ich szkoleniu
- optymalizacji pracy w kuchni
- rewitalizacja menu
- przygotowywanie receptur i gramatur nowych dań
- ustaleniu menu bankietowego wraz ze szkoleniem
- synchronizacja wszystkich działań w oparciu o prospecting
- nadzór nad personelem i jakością dań.
Dotychczas współpracowaliśmy z:
- Kompleks gastronomiczno-rekreacyjny u Wąsińskich / Olesno
- Restauracja Bajka / Grodziec
- Baltic Palace – Baltic Bistro&Restaurant / Pobierowo
- Restauracja Trio / Opole
- Restauracja Topollino / Częstochowa
- Restauracja Kolumna Park / Łódź
- Niebieskie Migdały / Kraków
- Hotel Ostaniec / Kroczyce
- Cafe Byfyl / Katowice
- St. Benedict – Ateriel Smaku/ Warszawa
- Magiel Kulinarny / Sosnowiec
- Restauracja Huśtawka Nastroju / Ruda Śląska
- Stołówka w Mercedes-Benz / Sosnowiec
Na życzenie Klienta wysyłamy Nasze referencje.
Skontaktuj się, aby dowiedz się więcej
tel. +48 791 234 468 – Biuro
mail: kontakt@spoonkursy.pl