Podwyższanie umiejętności kulinarnych oraz nauka zawodu
Najlepszym sposobem na zwiększenie konkurencyjności jest podnoszenie swoich zawodowych kwalifikacji.
Nasz Szef Kuchni wspomoże Ciebie lub Twój zespół w zwiększeniu kulinarnych umiejętności, przekazując
swoje wieloletnie doświadczenie i wiedzę oraz najnowsze trendy w gastronomii.
Uczestnicy warsztatu maja do swojej dyspozycji profesjonalny sprzęt najwyższej jakości firmy ELECTROLUX oraz sprzęt firmy MERXTEAM, taki jak m.in.:
- Sous vide
- Robot planetarny
- Szokówka
- Piec kondekcyjno-parowy
- Kater
- Ciekły azot
- Pakowaczka próżniowa
- Stanowiska wyposażone w profesjonalny drobny sprzęt gastronomiczny
Dzięki wyposażeniu najwyższej klasy, jesteśmy w stanie zapewnić Państwu wysoki standard szkolenia, a zdobyta podczas szkolenia wiedza, będzie
miała przełożenie na jakość oraz smak przygotowywanych potraw.
W naszej ofercie znajdziesz szkolenia dla Szefów kuchni, nowych kucharzy oraz personelu pomocniczego, prowadzone przez Adriana Feliksa i jego
międzynarodowy zespół kucharzy.
Szczegółowe tematy szkoleń dla kucharzy znajdują się na stronie:
Rejestru Instytucji Szkoleniowych
(zakładka ” dział 2 – tematyka prowadzonego kształcenia w bieżącym roku kalendarzowym”)
Zapisz się już teraz – na wybrane przez Ciebie warsztaty kulinarne
tel. +48 791 234 468 – Biuro
mail: rezerwacje@spoonkursy.pl