Zupy – Kremy

Miasto:
Sosnowiec
Prowadzący:
Adrian Feliks
Data:
27.10.2015
Czas trwania:
17:00 - 21:30
Dostępność:
wolne miejsca: 0

ZUPY – KREMY

Pierwsze warsztaty w naszym Studiu Kulinarnym, na których będziemy zajmować się zupami, a dokładniej zupami kremami, które są doskonałym pomysłem na pożywienie i rozgrzewające posiłki w chłodne popołudnia. Zupy od wieków goszczą na naszych stołach, a sama zupa, podana z dodatkami, może być samodzielnym daniem, które ze smakiem zje cała Twoja rodzina.

Nauczymy Państwa z jakich składników i w jaki sposób można je przygotować, tak aby każdemu przypadły do gustu.

Zapraszamy Was zatem na kolejną wspólną ucztę kulinarną!

Menu:

  • Krem z zapiekanego brokuła
  • Krem z cykorii
  • Zupa serowa
  • Krem z pora, carry i jabłkiem
  • Krem z kalafiorem, serem cheddar oraz pleśniowym
  • Krem z soi z marynowanym tofu

Kurs praktyczny (gotowanie) trwa od 3 do 4 godzin w zależności od tematyki. Po tym czasie zasiadamy do stołu i w miłej atmosferze zjadamy to co uda nam się przygotować.

Wszystkie nasze kursy prowadzone są w komfortowym oraz w pełni wyposażonym Studiu Kulinarnym. Na przeciwko znajduje się bezpłatny parking.

Na każdego uczestnika kursu czekają:

– w pełni wyposażone stanowiska do gotowania wraz z niezbędnymi produktami

– fartuszki na czas jego trwania;

– specjalne opakowania w których możecie zabrać do domu to co uda nam się przygotować

– przepisy wszystkich przygotowywanych dań

Czas trwania – 4-5 godzin (w tym gotowanie i degustacja)

Kurs odbędzie się przy zgłoszeniu minimum 6 osób.

Rezerwacje

To wydarzenie jest już w całości zarezerwowane.

Wysłanie zgłoszenia oznacza akceptację regulaminu. regulamin

Mapa

Wczytuję mapę...