Warsztaty kulinarne z Marcinem Czubakiem

Miasto:
Sosnowiec
Prowadzący:
Marcin Czubak
Data:
30.09.2015
Czas trwania:
17:00 - 21:30
Dostępność:
wolne miejsca: 0

Warsztaty kulinarne z Marcinem Czubakiem

Pierwsze warsztaty w naszym Studiu Kulinarnym, które poprowadzi znany wszystkim finalista programu TOP CHEF – Marcin Czubaka

Menu:

*Jajko po szkocku z grzybami i remuladą z selera.

*Śledż w przyprawach korzennych , bliny gryczane

*Halibut , pure kalafior , koperek , mule

*Fillet z kurczaka kukurydzianego , brukselka , boczek , pure kasztanowe , fondant

*Chleb bananowy , karmelizowane banany , krem czekoladowy

*Panna cotta , grzane wino , kruszonka , śliwka

Marcin Czubak

885750_1036425653039617_2339337004495561517_oUrodził się 31 sierpnia 1989 r. w Katowicach, doświadczenie zdobywał za granicą – na Wyspach Brytyjskich, gdzie przez 7 lat uczył się i pracował w hotelach w Szkocji. Reprezentował ten kraj podczas zawodów Escoffier organizowanych przez Cordon Blue w Londynie. Przez 2 lata był prywatnym kucharzem prezydenta Gabonu i jego rodziny. Po powrocie do kraju zaprasza do autorskiej kuchni na Staromiejskiej 13.

Kurs praktyczny (gotowanie) trwa od 3 do 4 godzin w zależności od tematyki. Po tym czasie zasiadamy do stołu i w miłej atmosferze zjadamy to co uda nam się przygotować.

Wszystkie nasze kursy prowadzone są w wyposażonym w sprzęt profesjonalny Studiu Kulinarnym
W pobliżu znajduje się bezpłatny parking.

Na każdego uczestnika kursu czekają:

– w pełni wyposażone stanowiska do gotowania wraz z niezbędnymi produktami

– fartuszki na czas jego trwania;

– specjalne opakowania w których możecie zabrać do domu to co uda nam się przygotować

– przepisy wszystkich przygotowywanych dań

Czas trwania – 4-5 godzin (w tym gotowanie i degustacja)

Rezerwacje

To wydarzenie jest już w całości zarezerwowane.

Wysłanie zgłoszenia oznacza akceptację regulaminu. regulamin

Mapa

Wczytuję mapę...