Warsztaty Kulinarne – MENU SYLWESTROWE

Miasto:
Sosnowiec
Prowadzący:
Adrian Feliks
Data:
13.12.2014
Czas trwania:
10:30 - 15:30
Dostępność:
Brak wolnych miejsc

MENU sylwestrowe

MENU sylwestrowe: podczas warsztatów przygotujemy pełne menu na sylwestra, które będziecie mogli bez problemu przygotować sami w domu. Po warsztatach zachwycicie swoim kunsztem kulinarnym wszystkich gości w ten ostatni dzień starego roku.

Przygotujemy:

  1. przystawka: carpaccio z buraków z kozim serem i vinegrette orzechowym
  2. zupa: zupa tajska z kurczakiem
  3. danie główne: moussaka z sałatką zimową, sosem pomidorowym
  4. zakąski: śledzik w trzech sosach, tatar z łososia, ragout drobiowe z porą, tymbalik
  5. deser: mus czekoladowy z tatarem z ananasa
  6. ciepła kolacja: pikantny gulasz wołowy, focaccia i pesto

Rezerwacje

To wydarzenie jest już w całości zarezerwowane.

Wysłanie zgłoszenia oznacza akceptację regulaminu. regulamin

Mapa

Wczytuję mapę...