Warsztaty Kulinarne – DANIA JEDNOGARNKOWE

Miasto:
Sosnowiec
Prowadzący:
Adrian Feliks
Data:
18.11.2014
Czas trwania:
17:00 - 21:30
Dostępność:
wolne miejsca

Dania jednogarnkowe : Jeden garnek i eksplozja smaku

Dania jednogarnkowe, to nie tylko prostota, ale skomplikowany proces mieszania się smaków. Razem odkryjemy tajemnicę smacznych i wykwintnych dań. Na warsztatach odkryjemy przed wami tajniki dań jednogarnkowych jak je przyrządzać, aby nie były one tylko szybkim obiadem, ale staną się wykwintnym połączeniem wielu smaków w jednym magicznym kociołku.

Przygotujemy:

  1. gulasz barani
  2. kurczakę w winie
  3. gulasz wieprzowy z piwem
  4. gulasz cielęcy ze śmietaną
  5. chauder z łososia
  6. risotto z warzywami zimowymi

Rezerwacje

Rezerwacje na to wydarzenie są już niedostępne.

Wysłanie zgłoszenia oznacza akceptację regulaminu. regulamin

Mapa

Wczytuję mapę...