Warsztaty Kulinarne – ANDRZEJKI DANIA BANKIETOWE

Miasto:
Opole
Prowadzący:
Adrian Feliks
Data:
24.11.2014
Czas trwania:
17:00 - 21:30
Dostępność:
wolne miejsca

Andrzejki – dania bankietowe, czyli finger food

Andrzejki – dania bankietowe, czyli finger food. Warsztaty poświęcone daniom zakąskowym.
Po takich warsztatach zabłyśniecie podczas andrzejek i nie tylko z nowymi odsłonami dań bankietowych.

Przygotujemy:

  1. tatar ze śledzia z jabłkiem i gazpacho pomidorowym
  2. tataki z łososia z majonezem z grzybów shi-take
  3. sajgonki nadziewane mięsem kurczaka i krewetkami
  4. mus czekoladowy ze śliwkami moczonymi w śliwowicy
  5. tartinki z kozim serem i czerwoną cebulą
  6. nadziewane kałamarniczki

Rezerwacje

Rezerwacje na to wydarzenie są już niedostępne.

Wysłanie zgłoszenia oznacza akceptację regulaminu. regulamin

Mapa

Wczytuję mapę...