Warsztaty Kulinarne – Afrodyzjaki Na Dzień Św. Walentego

Miasto:
Sosnowiec
Prowadzący:
Adrian Feliks
Data:
26.01.2015
Czas trwania:
17:00 - 21:30
Dostępność:
wolne miejsca
x-default

Afrodyzjaki Na Dzień Św. Walentego

Będzie się działo :-)

Planujecie przygotować kolację dla ukochanej osoby z okazji Dnia Św. Walentego ? Zapraszamy do nas. Razem przygotujemy fascynujące potrawy. Nie zabraknie afrodyzjaków dla Pań i dla Panów.

Przegotujemy:

  • Krewetki z risotto szafranowym i sosem z parmezanem
  • Cykoria zapiekana z szynką pod beszamelem z dodatkiem dufinek ziemniaczanych
  • Krem z kopru włoskiego z krewetkami koktajlowymi i chlebkiem
  • Spaghetti z tranem kałamarnicy i owocami morza
  • Banany w cieście z sosem karmelowym i ciasteczkami
  • Tatar z ananasa z sosem czekoladowym i lodami cynamonowymi

Wszystkie przygotowane potrawy będzie można skosztować na miejscu lub podzielić się w gronie rodziny bądź znajomych zabierając je do domu w specjalnie przygotowanych opakowaniach.

Kurs praktyczny (gotowanie) trwa od 3 do 4 godzin w zależności od tematyki. Po tym czasie zasiadamy do stołu i w miłej atmosferze zjadamy to co uda nam się przygotować.

Wszystkie nasze kursy prowadzone są w pełni wyposażonych i do tego przystosowanych salach. W pobliżu znajduje się bezpłatny parking.

Na każdego uczestnika kursu czekają:

  • w pełni wyposażone stanowiska do gotowania wraz z niezbędnymi produktami
  • fartuszki na czas jego trwania;
  • specjalne opakowania w których możecie zabrać do domu to co uda nam się przygotować
  • przepisy wszystkich przygotowywanych dań

Czas trwania – 4-5 godzin (w tym gotowanie i degustacja)

Rezerwacje

Rezerwacje na to wydarzenie są już niedostępne.

Wysłanie zgłoszenia oznacza akceptację regulaminu. regulamin

Mapa

Wczytuję mapę...