UGOTUJ SOBIE ŚWIĘTA z Adrianem Feliksem

Miasto:
Sosnowiec
Prowadzący:
Adrian Feliks
Data:
23.12.2018
Czas trwania:
11:00 - 15:00
Dostępność:
wolne miejsca: 6

Zapraszamy Was na GOTOWANIE PRZYSMAKÓW WIGILIJNYCH

pod okiem Chefa Adriana

Wigilia Świąt Bożego Narodzenia tuż tuż. Każdy z nas chciałby ją spędzić mile i bez zbędnego stresu związanego z gonitwą w kuchni.

Aby tego uniknąć proponujemy Wam wspólne ugotowanie tradycyjnych potraw świątecznych dzień przed Wigilią w naszym studio. Potrawy przewidziane w ilości dla 4 osób ugotujecie pod okiem Chefa Adriana i zabierzecie z sobą do domu, aby nazajutrz je tylko podać na wigilijnym stole swoim najbliższym. Jeśli chcielibyście zwiększyć ilość przygotowywanych porcji potraw to dla każdej dodatkowej osoby wiąże się to z dodatkową opłatą w wysokości 60 zł. Prosimy o podanie takiej informacji przy zgłoszeniu uczestnictwa.

Menu:

  • Barszcz – 1 litr (po 250 ml/osobę)
  • Pierogi z kapustą i grzybami – 32 sztuki
  • Uszka z kapustą i grzybami – 24 sztuki
  • Kapusta z grzybami – 500 gram
  • Kapusta z grochem – 500 gram
  • Śledź w sosie pomidorowym – 200 gram
  • Rolada biszkoptowa z makiem – 500 gram

Wszystkie przygotowane potrawy zabierzecie do domu w specjalnie przygotowanych opakowaniach.

Rezerwacje

220,00

Prosimy o wpisanie imienia i nazwiska osoby/osób uczestniczących w warsztatach, na podstawie których zostaną wystawione certyfikaty. W przypadku kiedy dane będą niekompletne, certyfikaty nie zostaną wystawione.

Po wysłaniu zgłoszenia, otrzymacie Państwo informację potwierdzającą dokonaną rezerwację wraz z dalszymi instrukcjami. W przypadku braku takiej informacji prosimy o sprawdzenie skrzynki SPAM lub kontakt telefoniczny.


Wysłanie zgłoszenia oznacza akceptację regulaminu. regulamin

Mapa

Wczytuję mapę...