Ze względu na duże zainteresowanie warsztatami podajemy nowy, dodatkowy termin – 30.03.2015 r. Rozpoczynamy o godzinie 17.00. Cena warsztatów 139 zł /os (obowiązuje 10% rabat w przypadku rezerwacji miejsc dla dwóch osób).
Zainteresowanych udziałem prosimy o kontakt mailowy na adres kontakt@spoonkursy.pl
Tradycyjna Wielkanoc W Nowej Odsłonie
Co w tym roku znajdzie się na Waszych wielkanocnych stołach? Jakie dania najlepiej przygotować?
Na warsztatach przedstawimy klika propozycji, które zainspirują Was do przygotowania dań opartych na potrawach tradycyjnych, a jednak w nowej odsłonie. Warsztaty przeznaczoną są dla tych, którzy chcą zaskoczyć swoich bliskich nowymi smakami i aromatami.
Menu warsztatów:
- Łosoś w cieście francuskim z sosem cytrynowym.
- Boczek nadziewany serem ze szpinakiem i pomidorami suszonymi z sosem musztardowym.
- Biała kiełbasa duszona w piwie z ziołami i pomidorem oraz humus z białej fasoli.
- Pierś gęsi w sosie z kiszonej kapusty z zapiekanką warzywną.
- Sałatka z buraków, fety, orzechów, jabłka oraz kiszonego jajka.
- Babeczki wielkanocne w trzech smakach: cytrynowa, kawowa oraz rumowa.
Zapraszamy do rezerwacji miejsc!
Przygotowane potrawy będzie można skosztować na miejscu lub zabrać do domu w specjalnych opakowaniach.
Kurs praktyczny (gotowanie) trwa od 3 do 4 godzin w zależności od tematyki. Po tym czasie zasiadamy do stołu i w miłej atmosferze zjadamy to, co uda nam się przygotować.
Wszystkie nasze kursy prowadzone są w pełni wyposażonych i odpowiednio przystosowanych salach. W pobliżu znajduje się bezpłatny parking.
Na każdego uczestnika czekają:
– w pełni wyposażone stanowiska do gotowania wraz z niezbędnymi produktami,
– fartuszki na czas gotowania,
– specjalne opakowania, w których można zabrać do domu gotowe potrawy,
– przepisy na wszystkie przygotowane podczas kursu dania.
Czas trwania – 4-5 godzin (w tym gotowanie i degustacja).
Rezerwacje
To wydarzenie jest już w całości zarezerwowane.