Tradycyjna Wielkanoc W Nowej Odsłonie

Miasto:
Sosnowiec
Prowadzący:
Adrian Feliks
Data:
23.03.2015
Czas trwania:
17:00 - 21:30
Dostępność:
Brak wolnych miejsc - Nowy termin!

Ze względu na duże zainteresowanie warsztatami podajemy nowy, dodatkowy termin – 30.03.2015 r. Rozpoczynamy o godzinie 17.00. Cena warsztatów 139 zł /os (obowiązuje 10% rabat w przypadku rezerwacji miejsc dla dwóch osób).

Zainteresowanych udziałem prosimy o kontakt mailowy na adres kontakt@spoonkursy.pl 

Tradycyjna Wielkanoc W Nowej Odsłonie

Co w tym roku znajdzie się na Waszych wielkanocnych stołach?  Jakie dania najlepiej przygotować?

Na warsztatach przedstawimy klika propozycji, które zainspirują Was do przygotowania dań opartych na potrawach tradycyjnych, a jednak w nowej odsłonie. Warsztaty przeznaczoną są dla tych, którzy chcą zaskoczyć swoich bliskich nowymi  smakami i aromatami.

Menu warsztatów:

  1. Łosoś w cieście francuskim z sosem cytrynowym.
  2. Boczek nadziewany serem ze szpinakiem i pomidorami suszonymi z sosem musztardowym.
  3. Biała kiełbasa duszona w piwie z ziołami i pomidorem oraz humus z białej fasoli.
  4. Pierś gęsi w sosie z kiszonej kapusty z zapiekanką warzywną.
  5. Sałatka z buraków, fety, orzechów, jabłka oraz kiszonego jajka.
  6. Babeczki wielkanocne w trzech smakach: cytrynowa, kawowa oraz rumowa.

Zapraszamy do rezerwacji miejsc!

Przygotowane potrawy będzie można skosztować na miejscu lub zabrać do domu w specjalnych opakowaniach.

Kurs praktyczny (gotowanie) trwa od 3 do 4 godzin w zależności od tematyki. Po tym czasie zasiadamy do stołu i w miłej atmosferze zjadamy to, co uda nam się przygotować.

Wszystkie nasze kursy prowadzone są w pełni wyposażonych i odpowiednio przystosowanych salach. W pobliżu znajduje się bezpłatny parking.

Na każdego uczestnika czekają:

– w pełni wyposażone stanowiska do gotowania wraz z niezbędnymi produktami,

– fartuszki na czas gotowania,

– specjalne opakowania, w których można zabrać do domu gotowe potrawy,

– przepisy na wszystkie przygotowane podczas kursu dania.

Czas trwania – 4-5 godzin (w tym gotowanie i degustacja).

Rezerwacje

To wydarzenie jest już w całości zarezerwowane.

Wysłanie zgłoszenia oznacza akceptację regulaminu. regulamin

Mapa

Wczytuję mapę...