Technika krojenia nożem

Miasto:
Sosnowiec
Prowadzący:
Adrian Feliks
Data:
11.10.2015
Czas trwania:
10:00 - 14:00
Dostępność:
wolne miejsca: 6

Technika krojenia nożem

Zapraszamy Państwa na warsztaty z techniki krojenia nożem, na których nauczymy państwa jak posługiwać się nożem kuchennym, który jest najważniejszym narzędziem w kuchni.

Nauczymy państwa takich technik jak:

  • Batonnet
  • Juliana
  • Brunoise
  • Paysanne en rombs
  • Cubos ??
  • Juliana fine
  • Paysanne
  • Julienne
  • Palito
  • Batonew
  • Macedoine
  • Rondele
  • Fermiere

Z wszystkiego co uda nam się pokroić przygotujemy pyszne danie :-)

Kurs praktyczny (gotowanie) trwa od 3 do 4 godzin w zależności od tematyki. Po tym czasie zasiadamy do stołu i w miłej atmosferze zjadamy to co uda nam się przygotować.

Wszystkie nasze kursy prowadzone są w wyposażonym w sprzęt profesjonalny Studiu Kulinarnym
W pobliżu znajduje się bezpłatny parking.

Na każdego uczestnika kursu czekają:

– w pełni wyposażone stanowiska do gotowania wraz z niezbędnymi produktami

– fartuszki na czas jego trwania;

– specjalne opakowania w których możecie zabrać do domu to co uda nam się przygotować

– przepisy wszystkich przygotowywanych dań

Czas trwania – 4-5 godzin (w tym gotowanie i degustacja)

Rezerwacje

Rezerwacje na to wydarzenie są już niedostępne.

Wysłanie zgłoszenia oznacza akceptację regulaminu. regulamin

Mapa

Wczytuję mapę...