SUSHI – II STOPIEŃ

Miasto:
Sosnowiec
Prowadzący:
Kamil Skalczyński
Data:
26.04.2016
Czas trwania:
17:00 - 21:00
Dostępność:
wolne miejsca: 6
sushi with chopsticks on a white background

SUSHI – II STOPIEŃ

To warsztaty poświęcone kuchni japońskiej, a w szczególności sushi.

Menu:

  • Futomaki z tatarem z łososia w tempurze z migdałami
  • Gunkanmaki z tatarem z łososia w ogórku
  • Californiamaki z łososiem i surimi, sriracha, ogórek, mango oraz prażonym słonecznikiem
  • Futomaki z surimi w kinshi tamago, philadelphia mango oraz pomarańcza
  • Nigiri z łososiem  opalanym  avocado z serkiem philadelphia i miętą oraz sezamem

A wszystko to oczywiście pod czujnym okiem naszego Sushi Mastera Kamila Skalczyńskiego.

12247848_1667676180156455_2217788952849228571_oKamil Skalczyński, obecnie pracuje nad nowym projektem. Finalista największego międzynarodowego turnieju dla sushi masterów: Global Sushi Challenge 2015. Zdobył Certyfikat International Sushi Proficency, były Szef Kuchni i współtwórca restauracji japońskich, nagradzany przez Poland 100 Best Restaurants. Doświadczenie zdobywał w znanych restauracjach w Polsce, szkolił się w Akademii Jean Bos oraz Atelier Amaro. Wspolnie z Adrianem Feliksem prowadzi szkolenia kulinarne W swojej pracy wyróżnia się kreatywnością, wyczuciem smaku i zaangażowaniem.

UWAGA:

Osoby które chcą otrzymać certyfikat z warsztatów proszone są o udzielenie informacji w momencie zapisywania się na kurs. Po tym terminie certyfikaty nie będą wystawiane.

Jeżeli na warsztaty nie zgłosi się minimalna liczba uczestników (6), warsztaty odbędą się w innym terminie.

Rezerwacje

Rezerwacje na to wydarzenie są już niedostępne.

Wysłanie zgłoszenia oznacza akceptację regulaminu. regulamin

Mapa

Wczytuję mapę...