Sposób Na Śledzia

Miasto:
Sosnowiec
Prowadzący:
Adrian Feliks
Data:
17.02.2015
Czas trwania:
17:00 - 21:30
Dostępność:
wolne miejsca

SPOSÓB NA ŚLEDZIA

Uwaga! Warsztaty odwołane. Zapraszamy na warsztaty w najbliższych terminach: z kuchni koreańskiej z Inessą Kim oraz warsztaty KIDS – moja własna pizza. 

Ostatki – czyli ostatnie dni karnawału. Żeby tradycji stało się zadość, uczcijmy ten dzień przygotowaniem potraw z udziałem śledzia.

To ostatnia okazja, by nagrzeszyć przed Wielkim Postem 😉

Przygotowane potrawy będzie można skosztować na miejscu lub zabrać do domu w specjalnych opakowaniach.

Kurs praktyczny (gotowanie) trwa od 3 do 4 godzin w zależności od tematyki. Po tym czasie zasiadamy do stołu i w miłej atmosferze zjadamy to, co uda nam się przygotować.

Wszystkie nasze kursy prowadzone są w pełni wyposażonych i odpowiednio przystosowanych salach. W pobliżu znajduje się bezpłatny parking.

Na każdego uczestnika czekają:

– w pełni wyposażone stanowiska do gotowania wraz z niezbędnymi produktami,

– fartuszki na czas gotowania,

– specjalne opakowania, w których można zabrać do domu gotowe potrawy,

– przepisy na wszystkie przygotowane podczas kursu dania.

Czas trwania – 4-5 godzin (w tym gotowanie i degustacja).

Rezerwacje

Rezerwacje na to wydarzenie są już niedostępne.

Wysłanie zgłoszenia oznacza akceptację regulaminu. regulamin

Mapa

Wczytuję mapę...