Ryba dobra na wszystko

Miasto:
Sosnowiec
Data:
13.12.2016
Czas trwania:
17:00 - 21:00
Dostępność:
wolne miejsca: 0
Raw fish with vegetables, ready to cook. Dorada fish

RYBA dobra  na  wszystko

Ryba jest nieodzownym produktem wszystkich kuchni świata, i w Polsce też jest doceniona. Pojawia się na naszych stołach w różnych postaciach. Podczas warsztatów poznacie techniki, filetowania ryb okrągłych, płaskich oraz sposoby ich przyrządzania. Połączymy je w różnych kombinacjach, zasmakujecie smaków kuchni Azjatyckiej, Francuskiej, Włoskiej oraz Polskiej.

Poznacie przedstawicieli z Atlantyku, morza północnego, Bałtyku oraz polskich rzek.

Menu:

  • Pstrąg zapiekany w soli morskiej z sałatką z ziemniaków
  • Łosoś konfitowany z karmelizowaną cykorią
  • Dorsz w sosie grzybowym z puree
  • Sandacz z warzywami korzennymi i sosem piwnym

Wszystkie przygotowane potrawy będzie można skosztować na miejscu jak również podzielić się w gronie rodziny bądź znajomych zabierając je do domu w specjalnie przygotowanych opakowaniach.

UWAGA:

Osoby które chcą otrzymać certyfikat z warsztatów proszone są o udzielenie informacji w momencie zapisywania się na kurs. Po tym terminie certyfikaty nie będą wystawiane.

Jeżeli na warsztaty nie zgłosi się minimalna liczba uczestników (6), warsztaty odbędą się w innym terminie.

Rezerwacje

To wydarzenie jest już w całości zarezerwowane.

Wysłanie zgłoszenia oznacza akceptację regulaminu. regulamin

Mapa

Wczytuję mapę...