Robale Na Talerzu

Miasto:
Opole
Prowadzący:
Adrian Feliks
Data:
21.01.2015
Czas trwania:
17:00 - 21:00
Dostępność:
grupa zamknięta

ROBALE NA TALERZU!

Warsztaty dla odważnych 😉 Gastronomiczne spotkanie z robalami.

Spotkami się oko w oko m.in. ze skorpionami, karaczanami oraz chrząszczami.

Będzie się działo 😉

Wszystkie przygotowane potrawy będzie można skosztować na miejscu lub podzielić się w gronie rodziny bądź znajomych zabierając je do domu w specjalnie przygotowanych opakowaniach.

Kurs praktyczny (gotowanie) trwa od 3 do 4 godzin w zależności od tematyki. Po tym czasie zasiadamy do stołu i w miłej atmosferze zjadamy to co uda nam się przygotować.

Wszystkie nasze kursy prowadzone są w pełni wyposażonych i do tego przystosowanych salach. W pobliżu znajduje się bezpłatny parking.

Na każdego uczestnika kursu czekają:

  • w pełni wyposażone stanowiska do gotowania wraz z niezbędnymi produktami
  • fartuszki na czas jego trwania;
  • specjalne opakowania w których możecie zabrać do domu to co uda nam się przygotować
  • przepisy wszystkich przygotowywanych dań

Czas trwania – 4-5 godzin (w tym gotowanie i degustacja)

Mapa

Wczytuję mapę...