KULINARNY WEEKEND Z UCZESTNIKAMI TOP CHEF

Miasto:
KRYNICA ZDRÓJ
Prowadzący:
Patrycja Stefanów-Kot; Adam Kowalewski; Adrian Feliks
Data:
22.08.2014
Czas trwania:
Całodniowe
Dostępność:
wolne miejsca
af2

 KULINARNY WEEKEND Z UCZESTNIKAMI TOP CHEF

  1. Osoby prowadzące:       Patrycja Stefanów-Kot;  Adam Kowalewski;  Adrian Feliks
  2. Data: 22.08 do 24.08
  3. Miejsce: Krynica Zdrój – Restauracja Koncertowa
  4. Zakwaterowanie: pokoje 2 lub 3 osobowe – odległość od restauracji Koncertowa ~ 6min samochodem
  5. Wyżywienie: całodzienne w znacznym stopniu przygotowywane przez uczestników
  6. Przykładowy program pobytu:

Piątek:

od 16.00 zameldowanie
20.00 kolacja degustacyjna przygotowana przez uczestników TOP CHEF
Sobota:
08.00 – 10.00 wspólne przygotowanie śniadaniawarsztaty „Śniadanie czyli Najważniejszy Posiłek Wciągu Dnia
11.00 – 14.30 przygotowanie smakołyków na wieczornego grillawarsztaty „Jak zostać mistrzem BBQ”
15.00 – 16.00 obiad – przygotowany przez Restaurację Koncertowa
17.00 –  19.00 wycieczka do Młyna
od 20.00 grill
Niedziela:
08.00 – 09.00 śniadanie – przygotowane przez Restaurację Koncertowa
10.00 – 13.00 Wspólne przygotowanie brunchuwarsztaty „Brunch – już nie  breakfast a jeszcze nie lunch”
15.00 wycieczka do Producenta wody mineralnej

Uwaga:

–          Link do miejsca zakwaterowania – http://pokojeugrazi.freehost.pl/galeria.html

–          Wszystkie warsztaty, posiłki oraz grill odbywać się będą w Restauracji Koncertowa Krynica http://www.restauracjakoncertowa.pl/

 –          Istnieje możliwość zakupu wycieczki bez noclegów, w celu ustalenia szczegółów prosimy o kontakt e-mail: kontakt@spoonkursy.pl lub tel. 790-805-808

–          Przedstawiony program pobytu może ulec zmianie np. ze względu na warunki atmosferyczne

Cena wynosi 410,-zł / osobę i zawiera:

2 noclegi pełne wyżywienie w znacznym stopniu przygotowane przez Uczestników Warsztaty kulinarne: Śniadanie czyli najważniejszy posiłek wciągu dnia Jak zostać mistrzem BBQ Brunch – już nie  breakfast a jeszcze nie lunch Dwie wycieczki: do młyna oraz do Producenta wody mineralnej Grill – w cenie napoje: kawa lub herbata, 2 zimne napoje oraz 2 piwa Internet WiFi Parking

– OPCJA –  

KOLACJA DEGUSTACYJNA

5 autorskich dań /menu niespodzianka/ 2 lamki wina / niezapomniane wrażenia

Kolacja: przygotowana przez uczestników programu TOP CHEF – Patrycję Stefanów-Kot, Adama Kowalewskiego oraz Adriana Feliksa

Cena 130,-zł / osoba

Jeżeli chcecie przeżyć świetną zabawę, w doborowym towarzystwie z udziałem polskich produktów – nie zwlekajcie i zapisujcie się już teraz – liczba miejsc ograniczona!

 Zgłoszenie uczestnictwa prosimy kierować na nasz adres e-mail:  kontakt@spoonkursy.pl

Mapa

Wczytuję mapę...