Kulinarna Podróż Łyżeczką Po Mapie: Kuchnia Hiszpańska

Miasto:
Sosnowiec
Prowadzący:
Adrian Feliks
Data:
23.09.2015
Czas trwania:
17:00 - 21:30
Dostępność:
wolne miejsca: 6
16836981969_3335df476f_z

Kulinarna Podróż Łyżeczką Po Mapie: Kuchnia Hiszpańska

Kuchnia hiszpańska to jedna z najsmaczniejszych kuchni na świecie. Królują w niej intensywne smaki, barwy i aromaty. Wzdłuż wybrzeża bezkonkurencyjne są ryby i owoce morza, serwowane na wiele sposobów. W centrum kraju na stoły podaje się różnego rodzaju mięsa, a na wyżynach i górach rośliny strączkowe i ukochaną jagnięcine.

Zapraszamy Was zatem na kolejną wspólną wyprawę kulinarną!

Menu:

  1. Gazpacho
  2. Ganbas a la plancha
  3. Paella
  4. Crema catalana
  5. Królik w winie rijoha z chorizo i ciecierzycą
  6. Cocido

A wszystko to oczywiście pod czujnym okiem naszego szefa kuchni Adriana.

Wszystkie przygotowane potrawy będzie można skosztować na miejscu lub podzielić się w gronie rodziny bądź znajomych zabierając je do domu w specjalnie przygotowanych opakowaniach.

Kurs praktyczny (gotowanie) trwa od 3 do 4 godzin w zależności od tematyki. Po tym czasie zasiadamy do stołu i w miłej atmosferze zjadamy to co uda nam się przygotować.

Wszystkie nasze kursy prowadzone są w wyposażonym w sprzęt profesjonalny Studiu Kulinarnym.
W pobliżu znajduje się bezpłatny parking.

Na każdego uczestnika kursu czekają:

– w pełni wyposażone stanowiska do gotowania wraz z niezbędnymi produktami

– fartuszki na czas jego trwania;

– specjalne opakowania w których możecie zabrać do domu to co uda nam się przygotować

– przepisy wszystkich przygotowywanych dań

Czas trwania – 4-5 godzin (w tym gotowanie i degustacja)

Rezerwacje

Rezerwacje na to wydarzenie są już niedostępne.

Wysłanie zgłoszenia oznacza akceptację regulaminu. regulamin

Mapa

Wczytuję mapę...