KUCHNIA WEGETARIAŃSKA

Miasto:
Sosnowiec
Prowadzący:
Adrian Feliks
Data:
20.08.2015
Czas trwania:
17:00 - 21:00
Dostępność:
wolne miejsca: 9
Fresh vegetable salad

KUCHNIA WEGETARIAŃSKA

Zapraszamy na warsztaty kulinarne z kuchni wegetariańskiej. Z nami przekonacie się, że dania wegetariańskie nie muszą być nudne! Warsztaty zainspirują Was do tworzenia nowych połączeń smakowych i dostarczą nowe, ciekawe doznania kulinarne.

W programie samodzielne przygotowanie 6 potraw, między innymi:

  1. Polenta z kaszy manny z harrisą i smażonym kalafiorem w ciście
  2. Portobello nadziewane tofu z salsą paprykową
  3. Orzotto z mango, imbirem i koprem włoskim
  4. Risotto ze szpinakiem , rodzynkami i orzeszkami
  5. Fettuccine z ricottą, jarmłużem i parmezanem
  6. Curry z czerwoną kapustą, żurawiną i ryżem

A wszystko to oczywiście pod czujnym okiem naszego szefa kuchni Adriana.

Wszystkie przygotowane potrawy będzie można skosztować na miejscu jak również podzielić się
w gronie rodziny bądź znajomych zabierając je do domu w specjalnie przygotowanych opakowaniach.

Kurs praktyczny (gotowanie) trwa od 3 do 4 godzin w zależności od tematyki. Po tym czasie zasiadamy do stołu
i w miłej atmosferze zjadamy to co uda nam się przygotować.

Wszystkie nasze kursy prowadzone są w pełni wyposażonym Studiu Kulinarnym.

Na każdego uczestnika kursu czekają:

– w pełni wyposażone stanowiska do gotowania wraz z niezbędnymi produktami

– fartuszki na czas jego trwania;

– specjalne opakowania w których możecie zabrać do domu to co uda nam się przygotować

– przepisy wszystkich przygotowywanych dań

Czas trwania – 4-5 godzin (w tym gotowanie i degustacja)

Jeżeli na warsztaty nie zgłosi się minimalna liczba uczestników (6), warsztaty odbędą się w innym terminie.

Rezerwacje

Rezerwacje na to wydarzenie są już niedostępne.

Wysłanie zgłoszenia oznacza akceptację regulaminu. regulamin

Mapa

Wczytuję mapę...