KUCHNIA SEZONOWA – DYNIA Warzywo „ Straszne czy Smaczne”

Miasto:
Sosnowiec
Prowadzący:
Adrian Feliks
Data:
25.10.2014
Czas trwania:
10:30 - 15:30
Dostępność:
Brak miejsc

Kuchnia sezonowa  –  Dynia warzywo „ straszne czy smaczne”

Dynia weszła wielkimi krokami do naszej kuchni. Niekoniecznie od razy doceniona jako składnik naszych dań, lecz na szczęście oprócz roli „straszydła” jest pyszna i można z niej wyczarować fantastyczne dania. Na warsztatach przygotujemy dynię w różnej postaci, stworzymy menu od przystawki do deseru i we wszystkich daniach dynia będzie grała pierwsze skrzypce – między innymi pierogi, zupa, risotto, makaron oraz racuchy.

Rezerwacje

To wydarzenie jest już w całości zarezerwowane.

Wysłanie zgłoszenia oznacza akceptację regulaminu. regulamin

Mapa

Wczytuję mapę...