KUCHNIA SEZONOWA – DYNIA Warzywo „ Straszne czy Smaczne”

Miasto:
Opole
Prowadzący:
Adrian Feliks
Data:
30.10.2014
Czas trwania:
16:30 - 21:30
Dostępność:
Brak miejsc

Kuchnia sezonowa  –  Dynia warzywo „ straszne czy smaczne”

Dynia weszła wielkimi krokami do naszej kuchni. Niekoniecznie od razy doceniona jako składnik naszych dań, lecz na szczęście oprócz roli „straszydła” jest pyszna i można z niej wyczarować fantastyczne dania. Na warsztatach przygotujemy dynię w różnej postaci, stworzymy menu od przystawki do deseru i we wszystkich daniach dynia będzie grała pierwsze skrzypce – między innymi pierogi, zupa, risotto, makaron oraz racuchy.

Wszystkie przygotowane potrawy będzie można skosztować na miejscu lub podzielić się w gronie rodziny bądź znajomych zabierając je do domu w specjalnie przygotowanych opakowaniach.

Kurs praktyczny (gotowanie) trwa od 3 do 4 godzin w zależności od tematyki. Po tym czasie zasiadamy do stołu i w miłej atmosferze zjadamy to co uda nam się przygotować.

Wszystkie nasze kursy prowadzone są w pełni wyposażonych i do tego przystosowanych salach. W pobliżu znajduje się bezpłatny parking.

Na każdego uczestnika kursu czekają:

  • w pełni wyposażone stanowiska do gotowania wraz z niezbędnymi produktami
  • fartuszki na czas jego trwania;
  • specjalne opakowania w których możecie zabrać do domu to co uda nam się przygotować
  • przepisy wszystkich przygotowywanych dań

Czas trwania – 4-5 godzin (w tym gotowanie i degustacja)

Kurs odbędzie się przy zgłoszeniu minimum 10 osób.

W razie jakichkolwiek pytań, zapraszamy do kontaktu tel. 606 498 770

Rezerwacje

To wydarzenie jest już w całości zarezerwowane.

Wysłanie zgłoszenia oznacza akceptację regulaminu. regulamin

Mapa

Wczytuję mapę...