Kuchnia Dla Odważnych – ROBALE NA TALERZU

Miasto:
Sosnowiec
Prowadzący:
Adrian Feliks
Data:
20.04.2015
Czas trwania:
17:00 - 21:30
Dostępność:
wolne miejsca

ROBALE NA TALERZU!

Warsztaty dla odważnych ;-) Gastronomiczne spotkanie z robalami.

Spotkamy się oko w oko m.in. ze skorpionami, karaczanami oraz świerszczami.

Będzie się działo ;-)

Menu:

  1. Szarańcze w sosie z białego wina i śmietany na ostro z dodatkiem ryżu kokosowego.
  2. Świerszcze w cieście tempura z sałatką z glonów wakame i majonezem wasabi.
  3. Karaczany z czarnym risotto z dodatkiem buraków i chili.
  4. Skorpiony z frytkownicy z winegret z szampana i sałatką z warzyw korzennych.
  5. Drewnojady w otwartej lazanii z sosem z czerwonych pomidorów.

Zapraszamy do rezerwacji miejsc!

Przygotowane potrawy będzie można skosztować na miejscu lub zabrać do domu w specjalnych opakowaniach.

Kurs praktyczny (gotowanie) trwa od 3 do 4 godzin w zależności od tematyki. Po tym czasie zasiadamy do stołu i w miłej atmosferze zjadamy to, co uda nam się przygotować.

Wszystkie nasze kursy prowadzone są w pełni wyposażonych i odpowiednio przystosowanych salach. W pobliżu znajduje się bezpłatny parking.

Na każdego uczestnika czekają:

– w pełni wyposażone stanowiska do gotowania wraz z niezbędnymi produktami,

– fartuszki na czas gotowania,

– specjalne opakowania, w których można zabrać do domu gotowe potrawy,

– przepisy na wszystkie przygotowane podczas kursu dania.

Czas trwania – 4-5 godzin (w tym gotowanie i degustacja).

Rezerwacje

Rezerwacje na to wydarzenie są już niedostępne.

Wysłanie zgłoszenia oznacza akceptację regulaminu. regulamin

Mapa

Wczytuję mapę...