Kolacja Degustacyjna na 6 Rąk

Miasto:
Sosnowiec
Prowadzący:
Patrycja Stefanów-Kot, Adam Kowalewski, Adrian Feliks
Data:
13.11.2015
Czas trwania:
18:00 - 21:30
Dostępność:
wolne miejsca: 0

Serdecznie zapraszamy Państwa na pierwszą w naszym Studiu Kulinarnym Kolacje Degustacyjną.

Tematem przewodnim jest Gęsina na św. Marcina.

Kolację dla Państwa poprowadzą znakomici kucharze, uczestnicy programu Top Chef Patrycja Stefanów-Kot właścicielka Restauracji Koncertowa w Krynicy Zdrój, Adam Kowalewski, który obecnie pracuje w pierogarni ” Pod Aniołami ” oraz Adrian Feliks.

Każdy z kucharzy wykona dla Państwa po jednym amuse bouche, przystawce, daniu głównym oraz deserze.

Do kolacji podane zostaną francuskie wina, a wszystko to przy nastrojowej muzyce na żywo w wykonaniu „Lilaine”.

Kto by nie chciał zasmakować w takim kunszcie kulinarnym :-)

Serdecznie zapraszamy do rezerwacji miejsc.

Rezerwacje

To wydarzenie jest już w całości zarezerwowane.

Wysłanie zgłoszenia oznacza akceptację regulaminu. regulamin

Mapa

Wczytuję mapę...