Burgery

Miasto:
Sosnowiec
Prowadzący:
Adam Kwiska i Adrian Feliks
Data:
13.10.2015
Czas trwania:
17:00 - 21:30
Dostępność:
wolne miejsca: 5

Burgery

Pierwsze warsztaty w naszym Studiu Kulinarnym, które poprowadzi Adam Kwiska.

adamAdam Kwiska, szef kuchni restauracji Cooler Food, podającej krowę od nosa do ogona. Współzałożyciel i wiceprezes Stowarzyszenia Art Gastronomica. Swoje doświadczenie i wiedzę zdobywał m.in. u boku Adriana Feliksa. Wyznaje zasadę: „żadnych półproduktów”.
W przeszłości prowadził warsztaty z dziećmi, promując zdrowy tryb żywienia i świadomość kulinarną najmłodszych.

Podczas szkolenia dowiecie się między innymi jak wybrać, przyrządzić i odpowiednio wysmażyć mięso. Poznacie tajemnicę idealnego sosu BBQ, a także dowiecie się jak przygotować typową i nietypową sałatkę Coleslaw.

Kurs praktyczny (gotowanie) trwa od 3 do 4 godzin w zależności od tematyki. Po tym czasie zasiadamy do stołu i w miłej atmosferze zjadamy to co uda nam się przygotować.

Wszystkie nasze kursy prowadzone są w komfortowym oraz w pełni wyposażonym Studiu Kulinarnym.
W pobliżu znajduje się bezpłatny parking.

Na każdego uczestnika kursu czekają:

– w pełni wyposażone stanowiska do gotowania wraz z niezbędnymi produktami

– fartuszki na czas jego trwania;

– specjalne opakowania w których możecie zabrać do domu to co uda nam się przygotować

– przepisy wszystkich przygotowywanych dań

Czas trwania – 4-5 godzin (w tym gotowanie i degustacja)

Rezerwacje

Rezerwacje na to wydarzenie są już niedostępne.

Wysłanie zgłoszenia oznacza akceptację regulaminu. regulamin

Mapa

Wczytuję mapę...