ŚWIĄTECZNE UPOMINKI JADALNE z Agnieszką Jasińską HELL’S KITCHEN

Miasto:
Sosnowiec
Prowadzący:
Agnieszka Jasińska - Kulinarne Nawigacje
Data:
10.12.2018
Czas trwania:
17:00 - 21:00
Dostępność:
wolne miejsca: 11

ŚWIĄTECZNE UPOMINKI JADALNE – zrób to sam!

Święta tuż, tuż…

Nie obejrzymy sie a trzeba będzie zapewnić prezenty bliskim…

Może warto pomyśleć o tym już teraz?

W dobie wszechpanującej z jednej strony byle jakości jedzeniowej w marketach z drugiej zaś choroby naszych czasów jakim jest brak czasu proponujemy Wam zatrzymać sie na chwilę w tym przedświętecznym zagonieniu i zrobić samemu coś pysznego i zdrowego dla Waszych bliskich…

Zapraszamy na świąteczne zajęcia z przygotowywania wegańskich, jadalnych upominków. Zajęcia poprowadzi Agnieszka Jasińska finalistka Hell`s Kitchen Polska. Na warsztatach uczestnicy pracując indywidualnie oraz w małych grupach (2- 4 os.) przygotują 5 wegańskich, świątecznych upominków.

W programie:

marcepanowe praliny z orzechami

orientalna przyprawa Dukkah,

chutney z pomarańczy,

syrop imbirowy

domowa nutella

Wszystkie, przygotowane na zajęciach upominki będzie można skosztować na miejscu, bądź zapakować w świąteczne opakowania, by móc obdarować nimi swoich bliskich na Święta. Na warsztatach ugościmy Was świątecznym korzennym naparem.

Warsztaty poprowadzi: AGNIESZKA JASIŃSKA

AGNIESZKA JASIŃSKA –  AGNIESZKA JASIŃSKA – finalistka Hell`s Kitchen. Pasjonatka zdrowej i polskiej kuchni, która udowadnia, że warto podążać za marzeniami. Miłośniczka słodkości i deserów, która przedstawia oczywiste składniki w nowoczesnym i smacznym wydaniu. Na co dzień gotuje na uroczystościach okolicznościowych jako „Private Chef” oraz prowadzi warsztaty kulinarne na terenie całego kraju. Tworzy przepisy oraz sesje fotograficzne dla topowych magazynów kulinarnych takich jak: Moje Gotownie czy Slow Life. Bazuje na świeżych i sezonowych składnikach, bo uważa, że w nich jest to co w smaku jest najważniejsze. Wychowała się na wsi i docenia prawdziwość produktów regionalnych, które stosuje w kuchni. Właścicielka bloga www.kulinarnenawigacje.pl, gdzie opisuje swoje podróże po krajach i smakach, które ją urzekają.

Jeżeli na warsztaty nie zgłosi się minimalna liczba uczestników (10), warsztaty odbędą się w innym terminie.

Wszystkie przygotowane potrawy będzie można skosztować na miejscu jak również podzielić się w gronie rodziny bądź znajomych zabierając je do domu w specjalnie przygotowanych opakowaniach.

Na zakończenie, po wspólnej degustacji, każdy z uczestników warsztatów, otrzyma certyfikat.
Podstawą otrzymania certyfikatu jest poprawne wpisanie imienia i nazwiska uczestnika warsztatów podczas rezerwacji miejsca na warsztatach.


Chcesz wiedzieć więcej o naszej akademii – KLIKNIJ TUTAJ

lub skontaktuj się z nami
tel. +48 791 234 468
mail: rezerwacje@spoonkursy.pl

Rezerwacje

Rezerwacje na to wydarzenie są już niedostępne.

Wysłanie zgłoszenia oznacza akceptację regulaminu. regulamin

Mapa

Wczytuję mapę...