AKADEMIA CUKIERNICZA – BEZGLUTENOWE DESERY – spotkanie #6

Miasto:
Sosnowiec
Prowadzący:
Agnieszka Jasińska
Data:
17.02.2020
Czas trwania:
17:00 - 21:00
Dostępność:
wolne miejsca: 14

AKADEMIA CUKIERNICZA – BEZGLUTENOWE DESERY – spotkanie #6

Akademia Cukiernicza EDYCJA 1 czyli Wyższa Szkoła Wypieków obejmująca 10 warsztatów
rusza od 23 września 2019! 

BEZGLUTENOWE DESERY:

Z myślą o wszystkich alergikach, osobach cierpiących na celiakie, a także wszystkich miłośnikach zdrowego stylu odżywiania stworzyliśmy warsztaty poświęcone ciastom bezglutenowym. Na nasze zajęcia zapraszamy również pasjonatów lubiących eksperymentować w kuchni oraz osoby chcące pogłębić swoją wiedzę na temat zdrowych wyrobów cukierniczych. Podczas kilku godzin zajęć, przedstawimy Państwu ciekawe przepisy, nowatorskie rozwiązania oraz mnóstwo cennych wskazówek, jak przygotować ciasto idealne.

AKADEMIA CUKIERNICZA:
Nasza Akademia Cukiernicza powstała z pasji i chęci przekazania Wam wiedzy którą posiadamy. Akademia ma na celu „zrobić z Ciebie” prawdziwego cukiernika, któremu już żadna dziedzina nie będzie straszna. Poruszymy wiele tematów które przydadzą Ci się w Twoim kuchennym zaciszu. Od monodeserów skończywszy na tortach piętrowych. Wszystkie z tematów będą skrupulatnie omawiane, jak i część teoretyczna tak i praktyczna. Część teoretyczna będzie się składała na wyjaśnieniu wszelkich zagadnień związanych z tematem warsztatów. Na część praktyczną będą składać się praktyczne informacje dotyczące przygotowywania danych potraw. Prowadzący zajęcia będzie pokazywał w jaki sposób przygotować dane potrawy oraz pomagał przy ich przygotowaniu.

HARMONOGRAM SPOTKAŃ:

  • 23 wrzesień 2019 – Monodesery – spotkanie #1
  • 21 październik 2019 – Warzywne Wypieki – spotkanie #2
  • 18 listopad 2019 – Orzechowe Wariacje – spotkanie #3
  • 16 grudzień 2019 – Czekolada w Deserach – spotkanie #4
  • 20 styczeń 2020 – Suflety i Kremy – spotkanie #5
  • 17 luty 2020 – Bezglutenowe Desery – spotkanie #6
  • 16 marzec 2020 – Organiczne Torty – spotkanie #7
  • 20 kwiecień 2020 – Desery z Promilami – spotkanie #8
  • 18 maj 2020 – Wegańskie Słodkości – spotkanie #9
  • 15 czerwiec 2020 – Torty Piętrowe – spotkanie #10

Zajęcia w ramach Akademii Cukierniczej prowadzi Agnieszka Josińska:

Agnieszka Josińska – Finalistka Hell`s Kitchen. Absolwentka międzynarodowych kursów kulinarnych. Kucharz i trener w gastronomii . Miłośniczka sezonowych produktów i smacznej kuchni. Pasjonatka tradycyjnych przepisów, które przygotowuje w nowoczesnym i zaskakującym wydaniu. Fotograf kulinarny współpracujący z magazynami o tematyce kulinarno-podróżniczej.


Chcesz wiedzieć więcej o naszej Akademii Cukierniczej – KLIKNIJ TUTAJ

Chcesz wiedzieć więcej o naszych pozostałych warsztatach – KLIKNIJ TUTAJ

lub skontaktuj się z nami
tel. +48 791 234 468
mail: rezerwacje@spoonkursy.pl

Rezerwacje

Rodzaj biletu Cena biletu Ilość miejsc
Opłata jednorazowa
Bilet obejmuje 10 spotkań Akademii Cukierniczej Cena zawiera rabat w wysokości 5%
2 375,00
Opłata ratalna - 1 rata
Bilet obejmuje 10 spotkań Akademii Cukierniczej 2 rata - 1.300zł - płatna do dnia 15.09.2019 3 rata - 600zł - płatna do dnia 15.01.2020
600,00

Prosimy o wpisanie imienia i nazwiska osoby/osób uczestniczących w warsztatach, na podstawie których zostaną wystawione certyfikaty. W przypadku kiedy dane będą niekompletne, certyfikaty nie zostaną wystawione.

Po wysłaniu zgłoszenia, otrzymacie Państwo informację potwierdzającą dokonaną rezerwację wraz z dalszymi instrukcjami. W przypadku braku takiej informacji prosimy o sprawdzenie skrzynki SPAM lub kontakt telefoniczny.


Wysłanie zgłoszenia oznacza akceptację regulaminu. regulamin

Mapa

Wczytuję mapę...