Kursy

Nasze kursy kulinarne są przeznaczone dla wszystkich pasjonatów gotowania. Nie ma znaczenia wiek ani umiejętności, najważniejsze są chęci i gotowość do działania :) Podczas kursu sami przygotujecie zaproponowane przez nas dania – po zajęciach będziecie mogli je zjeść lub zabrać do domu, by poczęstować rodzinę i bliskich. Gotujemy pod czujnym okiem Chefa Adriana, według przepisów, które na koniec otrzymujecie na własność.

Każdy kurs trwa od 3 do 5 godzin w zależności od tematyki. Możesz zabrać ze sobą ukochaną osobę, członka DSC_1789rodziny, przyjaciela lub koleżankę z pracy. Jeśli wybierzesz się sam – nie pożałujesz, bo podczas krojenia, siekania, smażenia czy pieczenia na pewno poznasz jakąś bratnią duszę 😉

Preferujemy przygotowanie potraw w oparciu o polskie, regionalne produkty – te kupujemy od lokalnych dostawców i producentów żywności. Sprowadzamy też produkty z całego świata – zwłaszcza owoce morza i ryby. Zawsze pochodzą one ze sprawdzonych źródeł.

Uczymy nie tylko, jak gotować, ale też jak prezentować przysmaki na talerzu. Nie od dzisiaj wiadomo, że „jemy oczami” i dobre danie musi na wstępie dobrze wyglądać.

Dla kogo?

Kursy przeznaczone są dla osób, które lubią zdrową, smaczną i niebanalą kuchnię. Gwarantujemy, że każdy uczestnik będzie bogatszy o nowe doświadczenia i jeszcze bardziej pokocha gotowanie.

Po naszym kursie już nigdy nie będziecie odczuwać znużenia, planując codzienne posiłki. Przełamiecie szarość dnia, tworząc urozmaicone i piękne dania. Zaskoczycie swoich bliskich i zmotywujecie do jedzenia największych niejadków.DSC_3070-Edit

Gdzie?

Kursy prowadzone są w profesjonalnych salach na terenie całego kraju. Szczegóły znajdziecie w naszym kalendarzu. Sale są wyposażone tak, jak każde gospodarstwo domowe, więc zaproponowane przez nas dania będziecie mogli przyrządzić bez problemu także w domu.

Czy trzeba coś zabrać ze sobą?

Tak! Prosimy zapakować szczyptę dobrego nastroju i łyżeczkę otwartości na nowe doznania wizualne oraz smakowe 😉 Całą resztę otrzymacie od nas: specjalnie przygotowane przepisy, notatnik, a na czas trwania kursu także fartuch kucharski.

Liczba miejsc ograniczona (z tendencją do szybkiego wyczerpywania się ;).

Jeśli się wahasz albo masz pytania – napisz lub zadzwoń.

zobacz kalendarz kursów DSC_1843 DSC_1889 DSC_1094 DSC_2300