Dla właścicieli restauracji

Oferta dla nowych oraz już działających restauracji

Świadczymy profesjonalną usługę konsultingową z zakresu gastronomii. Dzięki doświadczeniu oraz pełnym zaangażowaniu w proces
kompleksowego przygotowania lokalu do otwarcia, nasza pomoc okaże się trwałą podstawą do osiągnięcia sukcesów w branży gastronomicznej.

Nasze działania mogą polegać m.in na:

  • audycie wewnętrznym na kuchni i propozycjach zmian
  • projektowanie kuchni oraz sali
  • pomocy w doborze pracowników i ich szkoleniu
  • optymalizacji pracy w kuchni
  • rewitalizacja menu
  • przygotowywanie receptur i gramatur nowych dań
  • ustaleniu menu bankietowego wraz ze szkoleniem
  • synchronizacja wszystkich działań w oparciu o prospecting
  • nadzór nad personelem i jakością dań.

    Dotychczas współpracowaliśmy z:

  • Kompleks gastronomiczno-rekreacyjny u Wąsińskich / Olesno
  • Restauracja Bajka / Grodziec
  • Baltic Palace – Baltic Bistro&Restaurant / Pobierowo
  • Restauracja Trio / Opole
  • Restauracja Topollino / Częstochowa
  • Restauracja Kolumna Park / Łódź
  • Niebieskie Migdały / Kraków
  • Hotel Ostaniec / Kroczyce
  • Cafe Byfyl / Katowice
  • St. Benedict – Ateriel Smaku/ Warszawa
  • Magiel Kulinarny / Sosnowiec
  • Restauracja Huśtawka Nastroju / Ruda Śląska
  • Stołówka w Mercedes-Benz / Sosnowiec

Na życzenie Klienta wysyłamy Nasze referencje.


Skontaktuj się, aby dowiedz się więcej

tel. +48 791 234 468 – Biuro

mail: kontakt@spoonkursy.pl